Eentjeindezee

heerlijk ... knutselen, naaien, breien, freubelen en zo maar tijd verdrijven

Wie ben ik?

Ik ben een hardwerkende vrolijke ambtenaar uit Zuid Holland met Limburgse roots, moeder van 2 meisjes. Ik hou van knutselen, carnaval en krekeltje, maar vooral van in mijn eentje zwemen in de zee. Beginnende blogger, self-made-woman in Photoshop en illustrator en liefhebber van mooie handschriften.

Liever slapen dan TV kijken, vaker spelen met mijn dochters dan opruimen en meer plezier van pannenkoeken in het bos dan van eten uit een pakje. Ik word blij van goed passende gratis kinderpatronen en websites waar je ook kunt zien hoe het past als een kindje de kleren aan heeft. En van comments die van echte mensen komen 🙂eentjeindezeeHoop je vaak te zien hier, en vind het leuk om berichtjes te krijgen.

2 Comments

 1. ha fijn, ik heb eindelijk een babybroekpatroontje gevonden.
  broek op het plaatje ziet er heel leuk uit.
  maar ik heb een probleempje met het patroon.
  de binnenbeenmaat van het achterkant correspondeert niet met de binnenbeenmaat van de voorkant en hoe moet ik dat dan aan elkaar stikken?
  ik heb het patroontje uitgeprint en aan elkaar geplakt.
  maar begrijp niet hoe ik nu verder moet.
  helaas heb ik de stof al geknipt en dom, niet eerst na gemeten.
  geef me a.u.b. een goede raad.
  anne

  • het eentje

   August 24, 2015 at 11:35 am

   Hoi anne,

   Wat leuk dat je reageert. Ik was even andere dingen aan het doen, nl. verhuizen en bevallen 🙂 Ik laat je asap iets weten.

   Groetjes Eentjeindezee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2018 Eentjeindezee

Theme by Anders NorenUp ↑